De goedkoopste in bevalbaden verhuur!

Verzend en retourbeleid

Verzenden en retourneren

Bij jouw huuraanvraag heb je drie keuzes voor de verzending en het retourneren.

Zelf afhalen + zelf retourneren; kosten: gratis

Wij zorgen ervoor dat het bad in de 36e week van je zwangerschap (de week voordat je mag bevallen) klaar staat voor afhaling. Na gebruik van het bad kun je zelf het bad en toebehoren weer terugbrengen of retoursturen (link naar retourneren pagina) naar ons adres.

Thuisbezorgd + zelf retourneren; kosten: 7 euro

Wij versturen het bad in de 36e week van je zwangerschap (de week voordat je mag bevallen). Na gebruik van het bad kun je zelf het bad en toebehoren weer terugbrengen of retoursturen naar ons adres.

Thuisbezorgd + ophaalservice; kosten: 20 euro

Wij versturen het bad in de 36e week van je zwangerschap (de week voordat je mag bevallen). Na gebruik van het bad kun je een afhaalopdracht doorgeven via het retourformulier. De link naar het retourformulier ontvang je in de instructie e-mail op de dag dat we het bevalbad naar je versturen.

Annuleren aanvraag

Wanneer het bad wordt geannuleerd voordat het door ons is opgestuurd, wordt het volledige huurbedrag teruggestort. Wij rekenen hiervoor géén administratiekosten. Je kunt het bad annuleren door een mail te sturen met je annulering onder vermelding van naam en ordernummer.

Vergoeding bij ongebruikt pakket

Wanneer je het bad, door bijvoorbeeld een medische indicatie, niet gebruikt hebt en alle gebruiksartikelen uit het bevalbadpakket ongebruikt zijn, dan krijg je van ons 30 euro teruggestort. Het is dan belangrijk dat het totale pakket niet is gebruikt.

Wij zorgen ervoor, na het ontvangen van het pakket, dat het bedrag automatisch naar je wordt overgemaakt. Wij gebruiken hiervoor het rekeningnummer die is gebruikt van de huuraanvraag.

Mochten er extra bestelde accessoires mee worden teruggestuurd, dan worden deze mee gecrediteerd.


Bijgewerkt op: 
23-11-2021
Bevalbadhuren.nl © 2024 Alle rechten voorbehouden
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram